Monday, December 30, 2013

From Germany, with love

Asa cum probabil stiti, ultimele zile din 2013 le petrec in Germania, acolo unde voi intampina 2014. Am ajuns aici in a doua zi de Craciun si m-am bucurat foarte tare cand am vazut ca Mos Craciun m-a cautat si pe aceste meleaguri.

Am fost atat de incantata de cadouri incat nu m-am putut abtine sa le scot la o mini-sedinta foto in curtea casei.
Geanta Picard a fost o mare surpriza. Are o culoare foarte frumoasa si multe buzunare, ceea ce o face foarte practica, exact pe gusutul meu.
Tenesii sunt imblaniti si pot fi purtati in doua feluri, fie cu partile laterale indoite, fie mai inalti, pentru a crea aspectul de ghetuta.

Spre deosebire de alti ani, vremea de aici este chiar prietenoasa, soarele se arata aproape in fiecare zi, chiar daca eu venisem inarmata cu unele dintre cele mai groase haine pe care le am si inclusiv cojocelul meu blanos. :)Am purtat:
Cojocel - Voegele (One by One)
Fular - J.I.M.
Pantaloni - Takko
Geanta - Picard
Tenesi - magazin localAstazi este luni, ultima zi de luni din 2013, iar acesta este, probabil, ultimul articol din anul acesta, asa ca va urez o saptamana frumoasa si un an nou plin de bucurii.
2014 sa va aduca tot ce nu v-a adus 2013.
Eu pasesc deja spre noul an si uite asa sar in 2014, plina de veselie si incredere, ceea ce va doresc si voua.Va multumim pentru comentarii si va asteptam pe pagina noastra de facebook.


No comments:

Post a Comment

Feel free to express yourself! We read all comments. Thank you!