Monday, January 7, 2013

2012 Review

Blogul nostru a prins viaţă în octombrie 2012 şi deşi nu am avut foarte multe luni la dispoziţie pentru diverse postări, am reuşit să strângem peste 7000 de vizualizări pe blog şi peste 300 de like-uri pe Facebook. 
Vă mulţumim foarte mult pentru susţinerea acordatăRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...şi dorim să vă împărtăşim unele dintre cele mai apreciate ţinute şi posturi de până acum.

1. La Blouse Roumaine
2. Aristocat Brothers
3. Dots the way I like it
4. Christmas market at Athenee Palace Hilton
5. Simple and classy
6. Red & Black
7. 4 days of shopping
8. Meow!


Outfit number one
Limited edition coat :)

Outfit number two

Autumn colors 1 :)

Outfit number three

Autumn colors :) 2

Outfit number four

Monday outfit :)

Outfit number five

White Polka dots :)

Outfit number six

Sequined dress :)

Vouă ce outfit vă place cel mai mult?
Aşteptăm propunerile voastre pentru posturile din 2013. :)








2 comments:

  1. Exista destule bloguri de fashion in Romania, chiar Bucuresti, ar trebui sa veniti cu ceva inedit daca vreti sa aveti succes. Si eventual poze de calitate mai buna...
    Si Review pt 2012? Serios? Ati avut 3 luni de blogging... Not that much for a review of the whole year..
    Sper ca nu v-am suparat, imi exprimam opinia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orice opinie e bine venita. Noi iti multumim pentru feedback. Suntem abia la inceput, dar speram ca noi ne vom dezvolta si odata cu noi si blogul si vom reusi sa venim cu ceva inedit asa cum spui tu. Deocamdata o facem pentru a exprima un punct de vedere, o pasiune, niste preferinte. Este o forma de a pune un hobby complex pe "hartie".
      Cat despre Review 2012, este adevarat ca am avut putine luni, dar suntem mandre de ceea ce am postat in acest timp si de numarul de prieteni si vizualizari (cu aceasta ocazie am vrea sa multumim inca o data celor care ne urmaresc si ne sustin).
      O zi frumoasa, Roxana! Speram sa ramai cititoarea noastra si poate vom reusi sa te surprindem cu ceva in viitorul apropiat. Asteptam in continuare comentariile si sugestiile tale.

      Delete

Feel free to express yourself! We read all comments. Thank you!