Wednesday, November 21, 2012

You too can be a Fashion Aristocat! ♥

CONCURS: You too can be a Fashion Aristocat! ♥ (RO only)
Hey, Aristocats! Am pregătit un concurs pentru voi. Vrei să împărtășești cu noi stilul tau și să ai șansa de a câștiga această eșarfă sau de a fi vedetă pentru o zi pe blogul nostru? Este foarte simplu, iar detaliile le gasești mai jos.

Iată ce trebuie să faci:
1)     Dă-ne like aici.
2)     Dă share la această poză pe profilul tău.
3)     Trimite-ne pe adresa fashionaristocats@gmail.com un email cu subiectul “Concurs” și atașează poza cu ținuta care te reprezintă. Vrem să mai știm cum te cheamă, câți ani ai și unde te putem găsi pe Facebook. J
4)     Strânge cele mai multe like-uri la poza ta!

Regulile concursului:
1)      Concursul se desfășoară în perioada 21 noiembrie – 08 decembrie 2012, ora 00:00, timp în care vom primi pozele pe email și le vom posta în fiecare zi, după ora 18:00, în albumul dedicat concursului.
2)      Eșarfa prezentată în poză va fi caștigată de persoana care va acumula cele mai multe like-uri la poza cu ținuta. Pentru fetele care sunt din București predarea se va face personal, iar pentru cele din afara Bucureștiului, predarea se va face prin intermediul curierului.
3)      Va mai fi aleasă o câștigătoare de către noi. Acesteia îi vom lua un interviu și ne vom întâlni cu ea pentru a face câteva poze și pentru a ne cunoaște mai bine.
Succes, Aristocats! 


Love,
J. & L.

No comments:

Post a Comment

Feel free to express yourself! We read all comments. Thank you!